Onze Kazen

Bij Nathalie kiezen wij voor pure kwaliteit. Je hebt de keuze uit de beste kazen vanuit Frankrijk, Belgie, Italie, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk,.. Deze worden in samenspraak gekozen en vernieuwd met verschillende vertegenwoordigers van onze leveranciers.

Ontdek onze ambachtelijke kazen

Verder doen we zelf ook veel onderzoek op beurzen en vroegmarkten om zo tot bij de specialere exclusievere kazen te komen. Ook gaat onze voorkeur naar " de korte keten handel ", waarbij we rechtstreeks van bij de boer of zuivelverwerking onze ambachtelijke kazen halen. Hierdoor kunnen we verse kwaliteitsvolle producten serveren aan democratische prijzen. Doordat de smaken variëren van mens tot mens zorgen we dat we van elk type kaas een mooi assortiment kunnen voorschotelen zodat ze een ruime keuze hebben.

Om de kwaliteit van de kazen nog te verbeteren, rijpen we deze zelf verder af om ze op het perfecte moment aan u te kunnen serveren.

Bestel via onze webshop
Assortiment

Hoe bewaar je kaas?

  • Bewaar kazen koud in de koelkast (3 – 5°C)
  • Harde en lopende kazen: verpak ze in cellofaanfolie en span goed aan
  • Niet lopende witschimmelkazen en geitenkazen: leg ze in een plastic doos met deksel zodat de korst nog kan ademen. Wordt de korst te vochtig, haal dan het deksel eraf. De ventilatie in je koeling zorgt voor een uitdrogend effect.

Wat is de juiste volgorde van kaas op een bord?

Net zoals bij de meeste degustaties het geval is, start je met een zachte smaak en ga je geleidelijk aan over naar sterkere smaken. Bij kaas is het identiek hetzelfde. We beginnen met de minst smaak-intense kaas en eindigen meestal met een blauwschimmel:

  • Witschimmel
  • Geiten- en schapenkazen
  • Half harde kazen
  • Harde kazen
  • Roodschimmel
  • Blauwschimmel

Header

Een zaak vol smaak, Elke kaas is voor ons een diamant die we laten schitteren op uw bord.

Thuisverkoop Donderdagnamiddag en Zaterdag

Iedere zaterdag van 8u tot 15u en donderdagnamiddag van 14u tot 17u zijn wij open bij ons thuis, Hogenakkerstraat 196, Tielrode. Dan staat ons kraam volledige uitgestald, zijn al onze kazen, verse zuivel, ambachtelijk brood te verkrijgen. Je kan iedere zaterdag gewoon langskomen voor rechtstreeks aan het kraam onze verse producten mee te nemen, natuurlijk kan je ook uw kaasschotel, kaasbuffet,.. bij ons verkrijgen.

Je kan van dinsdag tot en met zondag alle dagen uw bestelling bij ons thuis komen afhalen.

Cheese on a plate

Website design & development by Popkorn logo