Kaasschotels

Wij schitteren met de mooiste kaasschotels, uw gasten bewonderen jullie met uw keuze.

Kaasschotels

Houdt u van een verrassing? Probeert u graag eens iets nieuws? Zo liggen er op onze schotels kazen naargelang het marktaanbod van het seizoen. Dit zijn geregeld echt speciallekes. De crème de la crème van ons aanbod. Iedere kaas is een juweeltje, met liefde en kennis door ons gerijpt. Onze kaasschotels staan garant voor een stijlvolle, lekkere en gastronomische avond...

Graag houden wij ook rekening met uw allergieën, zwangerschap, voorkeur van smaken. Laat het ons zeker weten!

Bestel nu

Kaasschotels

Onze schotels

Klassieke Kaasschotel

€ 12 p.p.

Een waaier van klassieke, gekende kazen ( 280 g kaas pp ), rijkelijk versierd met vers fruit, gedroogde vruchten en notenmix.

Luxe kaasschotel

€ 14 p.p.

Speciale en exclusieve kaassoorten ( 280 g kaas pp ), rijkelijk versierd met vers fruit, gedroogde vruchten, notenmix, kaas delicatesse.

Dessert kaasschotel

€ 9 p.p.

Waaier van klassieke en speciale kazen perfect voor bij dessert, ( 120 g kaas pp ) , vers fruit, gedroogde vruchten en notenmix.

Broodassortiment

€ 2,50 p.p.

Ambachtelijk brood, stokbrood en boerenboter

Kaas en Zuivel Nathalie Kaasschotel
Kaas en Zuivel Nathalie Kaasschotel
Kaas en Zuivel Nathalie Kaasschotel

Cheese in a Box

Cheese in a Box is uniek In deze streken. Elke maand kan u de cheese in a box bestellen bij kaas en zuivel Nathalie. Een doos vol lekkere, unieke, nieuwe kazen om te ontdekken en te proeven. Bij elke kaas hoort een fiche met extra weetjes, achtergrondinfo en mogelijkheden om de kaas te serveren.

Bestellen
Website design & development by Popkorn logo