Over ons

Wij selecteren onze kazen uit bij verschillende groothandelaars, maar ook bij enkele lokale boeren die zelf hun kaas maken, en om de zoveel tijd rijden we zelf om onze kazen in Rungis de vroeg markt van Parijs waar wij onze echt AOP kazen halen van Frankrijk. Als onze kazen bij ons worden geleverd laten wij deze nog verder rijpen of bewerken we deze tot ze perfect zijn voor verkoop.

Kaas en zuivel Nathalie

Kaas is een passie die voor mij nog elke dag groeit en zelf nog leer. En dat gebruik ik telkens om nog betere kwaliteit en services te geven.

Wij willen enkel samen werken met mensen die ons de beste services geven en zo door te trekken tot bij jullie thuis. Versheid, Kwaliteit en Hygiëne zijn ons belangrijkste termen die we elke dag opnieuw willen nastreven.

Kaas en Zuivel Nathalie

Kaas van Nathalie, Maakt het bijzonder...

Nathalie's kaashemel

Je kan overal kaas krijgen, maar kaas van Nathalie maakt het toch een beetje bijzonder. Wij verzorgen jullie kaasjes met alle aandacht die ze verdienen, in het verdere rijpen tot in de verkoop. Wij zoeken ook telkens naar nieuwe en bijzondere kazen die je niet overal vind, enkele voorbeelden, Tomme de Chevre, Taleggio, Brie de Melun, Gorgonzola Dolce, Bou d'Fange,… daar streven wij naar. Natuurlijk hebben wij ook een heel gamma van de gekendere kazen, Brie, Cambozola, Rambol, Pere Joseph,.. echte markt kazen zitten ook iedere dag opnieuw in ons gamma dat maakt dat voor iedereen wel iets tussen zit.

Ons gamma snijkazen is nu uitgebreid tot:

  • Klaartjes kaas
  • Flandrein kaas
  • Brugge kazen
  • Oudendijk

Verder hebben we nog onze zuivelhoek, die bestaat uit producten die we zelf hoog in het vaandel houden door kwalitatieve zuivel te zoeken. Daar buiten zijn we bekend voor onze verse kaaskroketten, Verse rijstpap, chocomousse, vlaaien en kaastaart al dit lekkers bereiden wij met grootste liefde.

Kom zeker en vast eens langs!

Kaas en Zuivel Nathalie Kaashemel
Kaas en Zuivel Nathalie Kaashemel
Kaas en Zuivel Nathalie Kaashemel

Al 6 jaar een passie die elke dag groter wordt...

Geschiedenis

8 februari 2014… Dan begon het grootste avontuur in mijn leven.
Op mijn 21ste begon ik eraan, toen nog een beetje onbezonnen. Maar ik leerde toen rap, al snel had ik goede contacten met verschillende leveranciers waar wij tot op de dag van vandaag graag mee samen werken. daardoor hebben wij ons mooi wekelijks marktgamma. Verder is ons doel is altijd geweest om Exclusieve en Ambachtelijke kazen te vinden, en werken wij samen met ambachtelijke kaasboeren en rijden wij geregeld naar de vroegmarkt in Rungis (Parijs) voor de AOP kazen van Frankrijk rechtstreeks te bemachtigen en rijpen wij deze verder af bij ons thuis. Zo willen wij buiten de klassieke kaassoorten ook altijd een mooi gamma speciale en exclusieve kaassoorten kunnen presenteren.

Verder zijn we ons door de jaren ook gaan specialiseren in onze vers gemaakte Rijstpap door het S'Hondshof, onze eigen chocomousse, vlaaien, kaastaarten.

We hebben ook onze Kaaskroketten die specifiek voor ons worden gecreëerd, hiervoor werken wij samen met een bedrijf die ervoor zorgen dat ze perfect kunnen ingevroren worden mooi geheel blijft en mooi goudgeel worden bij het afbakken.

Ik sta nu al met 6 jaar met veel liefde in mijn kraam en de liefde wordt met de dag groter!

Uw kaasspecialist Nathalie

Website design & development by Popkorn logo